Vi anbefaler altid at genbruge vores COMPOSTELLA naturpapir poser, så mange gange som muligt.  De er velegnede til mange formål og giver en forlænget holdbarhed til de fleste madvarer, f.eks. frugt og grønt, de er gode til brød, kager og sandwich og kan endda bruges til osten.  Prøv dig frem – det kan ikke skade dine fødevarer, da papiret ikke er belagt med hverken silikone, lak eller anden form for belægning, som kan indeholde f.eks. fluorstoffer, som er sundhedsskadelig.

Selvom de er slidstærke, så kommer der et tidspunkt, hvor de ikke kan mere.  Medmindre de er smurt ind i makrel kunne en sidste anvendelsesmulighed være at bruge dem til mikrobølgepopcorn.  Vi har tidligere bragt opskriften på almindelige fri for mikrobølgepopcorn.  Her kommer gourmetvarianten som voksensnack til velkomstdrinken eller bare til foran fjernsynet med en god film.

Gourmet popcorn med trøffelolie og himalayasalt

Ego portion (lille COMPOSTELLA pose)

  • 30 g økologiske popmajs
  • 2 tsk trøffelolie
  • Himalayasalt

1 min. 40 sek. ved 800 W – hold øre, øje og næse med dem, så de ikke bliver brændte

1 skålfuld (mellem COMPOSTELLA pose)

  • 1 dl økologiske popmajs
  • 2 spsk trøffelolie
  • Himalayasalt

2 min. 20 sek. ved 800 W – hold øre, øje og næse med dem, så de ikke bliver brændte

God fornøjelse!

P.S.

Selvom den bliver fedtet kan posen sagtens bruges flere gange til at lave mikrobølgepopcorn i.  Når den bliver for brugt skal den naturligvis på kompostbunken, ud med køkkenaffaldet eller genbrugspapiret.