Lav dine egne små spirepotter af COMPOSTELLA poser, som kan plantes direkte i jorden, når frøene er spiret.  Det kan det fordi, papiret er komposterbart og derfor over tid bliver til muld.  Det eneste du skal bruge, er COMPOSTELLA papir og en smal flaske.  Klip, eller riv et stykke papir på ca. 12 cm i højden og 50 cm i bredden.  Læg en flaske 5 cm fra bunden af papiret, og rul stramt sammen.  Fold bunden, som når du laver en pakke, og tryk flasken ned i, så bunden bliver trykket godt sammen.  Fyld op med jord og stil evt. potter tæt sammen i en bakke, så de holder formen.

Af de store og mellemstore COMPOSTELLA poser kan der laves to potter ved at klippe to ’bånd’ på 12 cm, og bunden af posen kan fyldes med jord og blive til en lille spirebakke.  Af den lille sandwichpose kan der laves to potter.