Mulieres

Historien & certificeringer
Find forhandler

Til: Alle familier

Fra: Fam. Rüütli

Da Merylin & Karel Rüütli blev forældre opdagede de, at deres nyfødte barns hud var rød og irriteret. De begyndte at lede efter en årsag og indså, at hjemmet var fyldt med produkter, som ikke var egnede til kontakt med sensitiv hud.  Da de ikke kunne finde nogle alternative produkter i butikkerne, begyndte de at fremstille deres eget vaskemiddel i små mængder i en kedel derhjemme.  I første omgang var det bare til dem selv, men efterhånden begyndte familie og venner at vise interesse for produkterne, også udviklede det sig derfra.

I dag producerer Mulieres en vaske- og rengøringsserie med tusindvis af brugere – og der er flere produkter på vej.

M

Mulieres certificeringer

Safe Cleaning Power

Det koncentrerede vaskemiddel kan bruges til alle typer materialer, er egnet til alle temperaturer og både til maskin- og håndvask. Det er drøjt i brug således at 1,5 l flasken rækker til 37 vaske.  For at sikre, at du doserer korrekt ift. vandets hårdhed i dit område, så tjek på dette kort.

Universalrengøringsmidlet kan bruges til alle hjemmets vandtolerante overflader: gulve, (køkken)borde, ovn, grill, vinduer, toiletter og badeværelser – det kan også bruges som opvaskemiddel.  Ved pletter eller meget snavsede overflader blandes Mulieres med bagepulver til en rengøringspasta.

Al tøjvask og rengøring bliver til en fornøjelse med duften af Mulieres i næseborene.

M

Klik på ikonerne

Udover at være miljøvenligt og koncentreret, er Mulieres også

certificeret med:

Der er ikke anvendt animalier i produktionen af Mulieres, ligesom produkterne heller ikke er testet på dyr. Det er ikke tilfældet for alle typer af sæbeprodukter.  Mulieres er derfor certificeret af The Vegan Society.

Mulieres rengørings- og vaskemiddel uden duft er certificeret af det estoniske allergi forbund, fordi det er uden duft og sikkert for sensitiv hud.  Ingen af Mulieres produkter indeholder parabener, petrokemikalier, syntetisk duft eller blegemiddel.