Om UniFina

Fidelis in Naturam
Se produkter

Idégrundlag

Hos UniFina har vi tillid til naturen og ønsker at give alle adgang til produkter, som er fremstillet af naturens råvarer.  Vi er også forbrugere og fædre og mødre og står ligesom alle andre hver dag overfor at skulle træffe sunde og ernæringsrigtige valg hjemme i køkkenet, ved køledisken og supermarkedshylderne.

Det er tit svært at navigere i ingredienslister og nye forskningsresultater, men vi er kommet frem til, at holder vi os til naturens råvarer, så kan det ikke gå helt galt.

M

HVORFOR?

Derfor grundlagde vi UniFina

Vi havde en idé, vi fandt det rigtige produkt, og nu er vi partnere i UniFina ApS.  Vi er Anne Katrine Wolgast og Søren B. Nielsen.  Vi går op i råvarer, og vi interesserer os for at lave mad.  Vi har derfor begge glædet os over, at udvalget af højkvalitetsprodukter, som er fremstillet, så enkelt som muligt med udgangspunkt i naturens råvarer, om de så er økologiske, biodynamiske eller uden certificering, vokser og vokser i butikkerne.

Til trods for at vi betragter os selv som værende bevidste forbrugere, har vi dog til tider syntes, at prisen var for høj.  Så når vi siger, at vi ønsker at give alle adgang til produkter, som er fremstillet at naturens råvarer, så mener vi, at vi ønsker at udvide udvalget og til en pris, hvor alle kan være med.

Daglige ledelse af UniFina ApS

Før Søren og jeg fik ideen til UniFina, har jeg arbejdet inden for markedsforskning og siddet i forskellige ledelsesjobs hos Mærsk og Caterpillar.  Det er en anden verden.  Hos UniFina føler jeg faktisk, at jeg er kommet hjem, for min nysgerrighed og interesse for at ændre ting og gøre det lidt bedre fik mig i sin tid til at læse sociologi.  Sociologer interesserer sig for globale ændringsprocesser og vores fødevareforsyning og holdning hertil, må siges at være under forandring.  Denne positive udvikling vil jeg gerne bidrage til.

Anne Katrine Wolgast
Adm. Dir., UniFina ApS