Vegware

Historien & katalog
Se katalog

En ambitiøs social entreprenør

Første gang Vegwares grundlægger Joe Frankel fik en kop i hånden, som var lavet af kartoffelstivelse, var i 2005 i Berkeley i Californien.

I 2006 startede han Vegware for at tilbyde en praktisk løsning på verdens voksende miljø problemer skabt af konventionel emballage.

Joe var ellers i gang med en lovende akademisk karriere som forsker inden for Automatic Speech Recognition.

Det havde bragt ham til International Computer Science Instituttet ved Berkely University, men efter at han fik den kop i hånden, blev det hans mission at skabe kopper, tallerkener og take-away emballage af planter – ikke plastik.

 

 

M

Siden 2006

Emballage lavet af planter

Vegware er en miljøbevidst producent af plastik- og BPA-fri emballage til fødevarer.  Al Vegwares emballage er lavet af planter, der er bionedbrydelige og komposterbare.

Udover at produkterne er skånsomme for miljø og mennesker, så kommer de et flot og lækkert design, som ovenikøbet kan skræddersyes med eget tryk på de fleste af produkterne.

For de produkter, som ikke tilbydes med tryk, anbefaler vi at sætte Vegwares komposterbare labels på med eget logo eller specifikt budskab.

Vegware kan hjælpe med custom branding, og de laver eco audits for deres kunder, så det bliver muligt at synliggøre, hvor meget CO2 og plastik mm., der spares ved overgangen til Vegwares komposterbare produkter.